14.1552.01 - Digitální teploměr Sous-vide
Profesionální ochrana vaší identity
Bezpečné doručení
Vracení zboží bez otázek
Vařte jako profesionálové!
Sous-Vide je vaření při konstantní nízké teplotě ve vakuu. Takto připravované pokrmy si zachovají všechny chutě a vůně, které jimi prostoupí a budou rovnoměrně ,,propečeny". Ingredience neztratí na objemu a budou mít pokaždé stejný tvar i barvu. Metodou Sous-Vide můžete připravovat maso, ryby, zeleninu, ale i například vejce. Maso bude vždy měkké a šťavnaté a u steaku dosáhnete vždy požadovaného propečení. Vše je navíc velmi snadné a pohodlné.
Ingredienci uložíte do speciálního sáčku společně s bylinkami a kořením. Ze sáčku vysajete veškerý vzduch pomocí
vakuovačky. Sáček pak vložíte do vodní lázně, kterou ohříváte ponorným vařičem. Výsledkem budete nadšeni! Maso se pod vidličkou bude rozpadat na jednotlivá vlákna, ale na talíři si udrží svůj skvělý tvar.
Vlastnosti produktu
- pro měření teploty středu masa při přípravě sous-vide
- měření pomocí termočlánku se 130 mm dlouhou sondou z nerezové oceli (typ K) a 1 m dlouhým silikonovým kabelem
- extra tenká sonda (1,5 mm)
- pěnová páska pro udržení vakua v sáčku
- displejová jednotka odolná vůči proudu vody s ochrannou IP 65
- automatické vypnutí
- přesnost ± 0,8 °C (mezi 20...80 °C), jinak ± 1,5 °C
Technická data
Obsah balení | teploměr, sonda se silikonovým kabelem, 2 m PE pěnové pásky, návod k použití, baterie |
---|---|
Rozsah měření teploty | -40...+250 °C |
Délka kabelu | 1 m |
Materiál | plast |
Napájení | baterie |
Baterie | 1 x 3 V CR2032 |
Baterie součástí balení | ANO |
Rozměry | 42 x 21 x 78 mm |
Hmotnost | 49 g |